Liam Payne zverejnil ukážku sólovej skladby

NETKY.SK • 30 Október 2016, 16:03 • 2 min
Liam Payne zverejnil ukážku sólovej skladby

LONDÝN - Anglický spevák Liam Payne zverejnil ukážku zatiaľ nepomenovanej sólovej skladby.

slovakia

left justify in out

Člen skupiny One Direction tak urobil prostredníctvom služby Instagram, pričom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter uviedol, že v súčasnosti pracuje v nahrávacom štúdiu. „Mám za sebou náročný deň v štúdiu. Možno to nebude pieseň, ktorú vydám, ale chcel som Vás pozvať na tvorivý proces. Dúfam, že ste si to užili," napísal 23-ročný interpret, ktorý tento rok v júli podpísal zmluvu s vydavateľstvom Capitol Records.


Liam Payne sa stal známym vďaka menovanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies