Liam Payne napísal pre pre írsku skupinu HomeTow skladbu The Night We Met

NETKY.SK • 22 December 2015, 14:54 • 2 min
Liam Payne napísal pre pre írsku skupinu HomeTow skladbu The Night We Met

BRATISLAVA - Anglický spevák a skladateľ Liam Payne, známy z formácie One Direction, napísal pre írsku skupinu HomeTown pieseň The Night We Met. Ide o prvú ukážku spevákovej tvorby po tom, ako jeho domovský boyband ohlásil prestávku.

slovakia

left justify in out

HomeTown, ktorí vznikli vlani a tento rok ponúkli debutový, eponymný album, zverejnili k piesni The Night We Met aj videoklip. Šestica spevákov v ňom prezentuje novinku na pódiu v dublinskom divadle Olympia.


Payne upozornil fanúšikov a fanúšičky na pieseň prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde tiež prezradil, že na novinke spolupracoval aj Jamie Scott.


Liam Payne sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu tento rok v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona