Liam Hemsworth si počas nakrúcania Hier o život zranil členok

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 11:10 • 2 min
Liam Hemsworth si počas nakrúcania Hier o život zranil členok

BERLÍN - Austrálsky herec Liam Hemsworth si v piatok počas nakrúcania záverečnej časti filmovej série Hry o život v Berlíne poranil pravý členok. Celý štáb mal preto v sobotu voľno.

slovakia

left justify in out

Ako 24-ročný herec k zraneniu prišiel, nie je známe, niektoré médiá však informovali, že Hemsworth kopol do polystyrénovej makety skaly. Nakrúcanie snímky The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 už obnovili, no herec bol v utorok ešte na kontrole u lekára.

 

Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Susedia (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň (2010). Predvlani sa predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom nakrúcal aj tri ďalšie snímky. Okrem pokračovania Hier o život s podtitulom Skúška ohňom (2013), pracoval aj na trileri Paranoia (2013), romantickej dráme Love and Honor (2013) a krimidráme Empire State (2013). Tento rok v novembri sa dostane do kín ďalšia časť Hier o život s podtitulom Drozdajka 1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies