Liam Hemsworth sa zrejme sťahuje z domu Miley Cyrus

NETKY.SK • 21 September 2013, 12:59 • 2 min
Liam Hemsworth sa zrejme sťahuje z domu Miley Cyrus

BRATISLAVA - Dvojica, ktorá sa dala dohromady pri nakrúcaní snímky Posledná pieseň (2010), prednedávnom zrušila zasnúbenie.

slovakia

left justify in out

Austrálsky herec Liam Hemsworth sa zrejme sťahuje z domu, v ktorom býval so svojou bývalou priateľkou Miley Cyrus. Svedkovia videli sťahovacie auto pred losangeleským sídlom dvadsaťročnej  Cyrus. Zatiaľ však nie je známe, kam sa herec sťahuje.

Dvojica sa dala dohromady počas nakrúcania romantickej drámy Posledná pieseň (2010). Nedávno však ich hovorcovia informovali, že pár zrušil zasnúbenie. Cyrus a 23-ročný Hemsworth mali počas ostatného roka problémy, ktoré viedli k odloženiu svadby. V médiách sa klebetilo o nevere z oboch strán a partnerskej kríze, pričom ich bolo čoraz zriedkavejšie vídať spolu. Herca údajne ponížilo aj škandalózne vystúpenie jeho vtedajšej snúbenice na udeľovaní MTV Video Music Awards. Na internete sa tiež už objavili fotografie, na ktorých sa Hemsworth bozkáva s mexickou herečkou Eizou Gonzalez. Tá sa však vyjadrila, že k tomu nemá čo povedať.    

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na svojom konte má zatiaľ tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jej najznámejším hitom je skladba Party In The U.S.A. z roku 2011, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 umiestnila najvyššie na druhej priečke. Začiatkom októbra vydá štvrtú štúdiovku Bangerz, z ktorej už zverejnila single We Can't Stop a Wrecking Ball.

Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka spomínanej romantickej dráme Posledná pieseň. Hemsworth sa vlani predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom tri ďalšie snímky nakrúcal. Okrem pokračovania Hier o život s podtitulom Skúška ohňom (2013) pracoval na trileri Paranoia (2013), v ktorom si zahral s Amber Heard, Garym Oldmanom, Harrisonom Fordom či Joshom Hollowayom, a tiež na dráme Empire State (2013), v ktorej sa predstavia aj Dwayne Johnson a Emma Roberts. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona