Liam Hemsworth sa chce rozísť s Miley Cyrus

NETKY.SK • 7 September 2013, 15:28 • 2 min
Liam Hemsworth sa chce rozísť s Miley Cyrus

BRATISLAVA - Môže za to údajne speváčkine škandalózne vystúpenie, ku ktorému došlo počas odovzdávania MTV Video Music Awards.

slovakia

left justify in out

Austrálskeho herca Liama Hemswortha ponížilo škandalózne vystúpenie jeho snúbenice Miley Cyrus na odovzdávaní MTV Video Music Awards. Dvadsaťročná speváčka tam vyvolala rozruch provokatívnym tancom zvaným twerking a ďalšími vyzývavými pózami. Podľa magazínu Us Weekly sa Hemsworth plánuje preto v najbližších týždňoch so speváčkou rozísť. Pre pár, ktorý sa vlani zasnúbil, by to vraj mal byť definitívny koniec. Podľa zdroja z okolia dvojice sa Hemsworth a Cyrus k sebe správajú, ako keby sa ani nepoznali. Stále pritom bývajú pod spoločnou strechou v Los Angeles. "Ani nespávajú spolu v jednej izbe," dodal zdroj.

Dvadsaťtriročný Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň. Práve pri jej nakrúcaní sa zoznámil so svojou snúbenicou Miley Cyrus, ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011). Hemsworth sa vlani predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom tri ďalšie snímky nakrúcal. Okrem filmu Hry o život: Skúška ohňom pracoval na trileri Paranoia, v ktorom si zahral s Amber Heard, Garym Oldmanom, Harrisonom Fordom či Joshom Hollowayom, a tiež na dráme Empire State, v ktorej sa predstaví aj Dwayne Johnson a Emma Roberts. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies