Leyton Orient sa bude možno po novom volať London Orient

NETKY.SK • 8 Október 2012, 13:54 • 2 min
Leyton Orient sa bude možno po novom volať London Orient

Leyton Orient sa bude možno po novom volať London Orient - Futbal LONDÝN – Majiteľ futbalového klubu Leyton Orient, Barry Hearn, vyhlásil, že zmení názov klubu na London Orient, ak bude prijatá ich ponuka na zdieľanie Olympijského štadióna spolu s klubom

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Majiteľ futbalového klubu Leyton Orient, Barry Hearn, vyhlásil, že zmení názov klubu na London Orient, ak bude prijatá ich ponuka na zdieľanie Olympijského štadióna spolu s klubom West Ham.

Ak zmena názvu prejde, tak Orient nebude jediným tímom, ktorý si zmenil názov po zmene štadióna.
Podobnou zmenou prešiel aj londýnsky Wimbledon, keď sa v roku 2003 klub presťahoval do Milton Keynes a o deväť mesiacov neskôr sa premenoval na MK Dons. Fanúšikom sa však zmena nepáčila.

V roku 1982 kúpil Robert Maxwell klub Oxford United a zachránil ho tým pred zánikom. Nasledujúci rok Maxwell navrhol zlúčenie klubu s ich rivalmi - Readingom. Novovzniknutý klub sa mal volať Thames Valley Royals. Fúzia bola odvolaná kvôli búrlivým protestom fanúšikov oboch klubov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies