Lewis Hamilton sa priznal: Pred haváriou dlho žúroval

NETKY.SK • 13 November 2015, 13:29 • 2 min
Lewis Hamilton sa priznal: Pred haváriou dlho žúroval

SAO PAULO - Pondelková autonehoda úradujúceho trojnásobného majstra sveta formuly 1 Lewisa Hamiltona bola výsledkom niekoľkodňového žúrovania.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný jazdec Mercedesu však ubezpečil verejnosť, že neplánoval vynechať nedeľňajšiu Veľkú cenu Brazílie. Britovi po nehode nenašli v krvi alkohol.
Hamilton pre incident vynechal stredajšiu sponzorskú akciu v Sao Paule. "Za posledný týždeň a pol som si veľmi neoddýchol, veľa som toho nenaspal. Necítim sa až tak zle, ako vyzerám. Počas posledných dvoch dní som bol skoro stále v posteli. Ani som neveril, že som spal tak dlho. Všeobecne som veľmi energetický človek, ale po pretekoch v Mexiku sme toho popili fakt dosť a cítil som to," cituje Hamiltona portál autosport.com.


V nedeľu sa v Sao Paule uskutoční predposledná veľká cena v tejto sezóne, trojnásobný šampión by ani nepomyslel, že by sa nezúčastnil pretekov na okruhu Interlagos. "Za celý život mi také niečo neprišlo na rozum. Za 22 rokov som nevynechal ani jedny preteky," dodal Hamilton, ktorý v Brazílii doteraz v kariére ešte nezvíťazil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona