Lewis Hamilton: Incident s Nicom Rosbergom netreba ďalej riešiť

NETKY.SK • 28 Október 2015, 15:39 • 2 min
Lewis Hamilton: Incident s Nicom Rosbergom netreba ďalej riešiť

AUSTIN – Jazdec tímu Mercedes Lewis Hamilton povedal, že nie je potrebné ďalej rozprávať o incidente medzi ním a jeho tímovým kolegom Nicom Rosbergom, ktorý sa udial po VC USA.

slovakia

left justify in out

Monoposty oboch jazdcov sa dotkli na začiatku nedeľňajšieho závodu v Austine, po ktorých Hamilton získal svoj tretí titul majstra sveta. Šéf tímu Toto Wolff povedal, že tento incident bude prejednaný a rovnako aj ten, keď po pretekoch Rosberg hodil do Hamiltona svoju šiltovku.

"Nie je to potrebné," povedal Hamilton. "Každý má právo na svoj názor, ale to je jedno. Preteky som vyhral ja."

K incidentu s hodenou šiltovkou sa Brit vyjadril takto: "Vzal som tri šiltovky a moja bola úplne posledá s číslom jeden na boku. Jednu som mu jednoducho hodil. Povedal som mu 'Tu máš kámo' a on ju potom hodil do mňa. Nico bol hlavne sklamaný sám zo seba. V priebehu rokov som ho videl v rôznom svetle. Šiltovka preletela okolo mňa a ja som si povedal 'ok, žiadny problém'. Neriešim to, ale dokážem to pochopiť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies