Lewis by v Mercedesi mohol nahradiť Schumachera

NETKY.SK • 20 September 2012, 10:32 • 2 min
Lewis by v Mercedesi mohol nahradiť Schumachera

Lewis by v Mercedesi mohol nahradiť Schumachera - Formula 1 WOKING - Lewis Hamilton by mohol donútiť Michaela Schumachera po druhý krát ukončiť kariéru, ak vymení stajňu McLaren za Mercedes. Naznačuje to aj vyjadrenie Nica Rosberga, ktorý trvá na tom, že

slovakia

left justify in out

WOKING - Limgewis Hamilton by mohol donútiť Michaela Schumachera po druhý krát ukončiť kariéru, ak vymení stajňu McLaren za Mercedes. Naznačuje to aj vyjadrenie Nica Rosberga, ktorý trvá na tom, že ostáva v nemeckom tíme.

Správy v Anglicku hovoria, že šanca McLarenu na udržanie si Hamiltona je len 50 na 50, keďže nová zmluva, ktorú svojmu pilotovi ponúkli, je len vo výške dvoch tretín jeho aktuálnej zmluvy, ktorá mu zabezpečuje príjem 15 miliónov libier ročne.
Mercedes je naopak schopný ponúknuť Britovi jeho aktuálny zárobok a s bonusmi si dokonca môže zarobiť až 60 miliónov libier v priebehu troch rokov.

Rosberg je pevne presvedčený, že to bude práve Schumacher, kto uvoľní miesto v tíme ak sa Hamilton rozhodne prijať ponuku Mercedesu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies