Lewinská opäť prehovorila o škandalóznom vzťahu s Clintonom

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 06:57 • 2 min
Lewinská opäť prehovorila o škandalóznom vzťahu s Clintonom

WASHINGTON - Bývalá praktikantka v Bielom dome Monica Lewinská sa vyjadrila, že jej vtedajší šéf Bill Clinton vo vzťahu k nej nepochybne "využil výhodu", že bol prezidentom. Informovala o tom v utorok tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vzťah označila Lewinská za dobrovoľný. K zneužívaniu v afére však podľa expraktikantky došlo až potom, keď sa úzky kruh osôb okolo Clintona snažil o jej zdiskreditovanie a prezidentovi protivníci ju zasa použili ako figúrku pri svojich intrigách.

 

Teraz 40-ročná Lewinská sa o svojom živote rozpísala v najnovšom vydaní časopisu Vanity Fair. Vo zverejnených úryvkoch povedala, že bola snáď prvým "obetným baránkom" internetu a chce sa zastať iných ľudí, ktorí sa stali obeťami online potupy.

 

Ochota Lewinskej vyjadriť sa na verejnosti prišla v nevhodnom čase, keď bývalá prvá dáma Hillary Clintonová zvažuje kandidatúru na prezidentku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona