Lewandowski v maske ako Maldini, Chivu či Pekarík

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 09:21 • 2 min
Lewandowski v maske ako Maldini, Chivu či Pekarík

MNÍCHOV - Najväčším otáznikom pred stredajším prvým zápasom semifinále Ligy majstrov medzi FC Barcelona a Bayernom Mníchov zostáva štart hosťujúceho útočníka Roberta Lewandowského.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, poľský kanonier, ktorý po minulotýždňovom dueli Nemeckého pohára proti Borussii Dortmund skončil v nemocnici s podozrením na otras mozgu, zlomeným nosom a sánkou, dostal povolenie k štartu od dlhoročného lekára Bavorov Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta a na štadióne Camp Nou by mal nastúpiť v špeciálnej ochrannej maske.
Viaceré zahraničné médiá priniesli zábery v plnom nasadení trénujúceho 26-ročného rodáka z Varšavy, ktorý mal na tvári spomenutú medicínsku pomôcku. Skeptici však namietajú, či Lewandowski dokáže s takýmto zranením podať plnohodnotný výkon. Problémom môže byť predovšetkým hlavičkovanie, čo je Poliakova silná zbraň.


Športový riaditeľ Bayernu Matthias Sammer pred niekoľkými dňami informoval, že o jeho štarte na Camp Nou rozhodnú lekári, maska a samotný hráč. "Aj v prípade, že lekári dajú hráčovi ´zelenú´, neznamená to, že bude hrať. Ak bude existovať akékoľvek riziko, poradím Robertovi, aby nenastúpil," povedal Sammer pre Eurosport.


V minulosti sa v štýle Zorra predstavili viacerí známi hráči - Paolo Maldini, Christian Chivu, John Terry, Paul Gascoigne či prednedávnom aj slovenský reprezentačný obranca Peter Pekarík.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies