Lewandowski si poranil rameno

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 09:54 • 2 min
Lewandowski si poranil rameno

MNÍCHOV - Poľský futbalový útočník v službách nemeckého klubu Bayern Mníchov Robert Lewandowski nedohral sobotňajšie stretnutie 28. kola tamojšej najvyššej súťaže proti Borussii Dortmund (4:1).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Varšavy nútene zišiel z trávnika v 72. min, predtým stihol zaťažiť konto svojho bývalého klubu dvomi presnými zásahmi. Kapitán poľského národného tímu však bude Mníchovčanom plne k dispozícii na stredajší prvý štvrťfinálový zápas Ligy majstrov proti Realu Madrid.

 

"´Lewy´ má modrinu, ale lekári povedali, že to nie je žiadny problém, pokiaľ ide o stredu," cituje oficiálny web Bavorov slová trénera FCB Carla Ancelottiho. "Nie je to až také zlé. Nechcel som riskovať. Na stredu budem pripravený," skonštatoval Lewandowski, ktorý sa dvomi gólmi vyšvihol na čelo poradia strelcov I. bundesligy. V aktuálnej sezóne zaznamenal už 26 ligových gólov, o jeden viac ako jeho dortmundský nástupca Pierre-Emerick Aubameyang.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies