Lewandowski rozhodol o premiérovom jarnom triumfe Bayernu

NETKY.SK • 21 Január 2017, 15:29 • 2 min
Lewandowski rozhodol o premiérovom jarnom triumfe Bayernu

MNÍCHOV - Úradujúci majster najvyššej nemeckej futbalovej súťaže Bayern Mníchov zvládol úvodné vystúpenie jarnej časti I. bundesligy, keď vo Freiburgu triumfoval 2:1.

slovakia

left justify in out

Hostia nevstúpili do zápasu ideálne, od štvrtej minúty prehrávali po zásahu Janika Haberera, no napokon sa tešili zo šiesteho víťazstva za sebou. Oba góly Bavorov strelil poľský kanonier Robert Lewandowski.

 

Víťazný zásah dosiahol v nadstavenom čase. Krkolomne spracoval center Francka Ribéryho a pomalou, no presnou strelou k žrdi prekonal brankára domácich. "Nemal som nikoho voľného, tak som to skúsil sám. Videl som voľný priestor a mal som loptu pod kontrolou. Nebola to ideálna strela, ale gól je gól. Bolo to náročné stretnutie s ťažkým súperom, získali sme však tri body," citoval Lewandowskeho web kicker.de.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona