Lewandowski potvrdil odchod z Dortmundu

NETKY.SK • 6 November 2013, 16:31 • 2 min
Lewandowski potvrdil odchod z Dortmundu

BERLÍN - Futbalový útočník Robert Lewandowski v stredu potvrdil, že po tejto sezóne opustí nemecký klub Borussia Dortmund. Poľský reprezentant neobjasnil svoju ďalšiu budúcnosť.

slovakia

left justify in out

"Chcem skúsiť niečo nové v ďalšom ročníku napriek tomu, že v Dortmunde sa cítim dobre. Svoje rozhodnutie oznámim na budúci rok," povedal 25-ročný zakončovateľ pre magazín Sport Bild.

Lewandowski sa chce pre zvyšok sezóny sústrediť na kvalitné výkony v drese Borussie bez toho, aby sa rozptyľoval svojím odchodom. Varšavský rodák strelil v semifinále Ligy majstrov 2012/2013 štyri góly do siete Realu Madrid a odvtedy skóroval deväťkrát v ostatných jedenástich ligových dueloch.

Podľa pravidiel Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Lewandowski môže informovať o svojich budúcich plánoch najskôr od 1. januára 2014. Poľského útočníka spájajú najmä s odchodom do konkurenčného Bayernu Mníchov, ktorý mal o neho záujem už toto leto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona