Lewandowski nebude hrať proti San Marínu pre zranenie kolena

NETKY.SK • 10 September 2013, 12:08 • 2 min
Lewandowski nebude hrať proti San Marínu pre zranenie kolena

SERRAVALLE - Poľský reprezentačný útočník Robert Lewandowski nenastúpi na utorkové stretnutie H-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na záverečný turnaj futbalových majstrovstiev sveta 2014 do Brazílie proti San Marínu. Dôvodom absencie 25-ročného zakončovateľa Borussie Dortmund je zranenie kolenných väzov.

slovakia

left justify in out

"Lewandowski má pomliaždené väzy v kolene. Zranenie je veľmi bolestivé, našťastie však nie príliš vážne. Rozhodli sme sa, že bude lepšie, keď sa vráti do Dortmundu, kde má k dispozícii vynikajúcu lekársku starostlivosť," cituje portál sport.pl slová lekára poľského národného tímu Jaceka Jaroszewského. Lewandowski odohral celé piatkové kvalifikačné stretnutie vo Varšave proti Čiernej Hore (1:1) a skóroval.

Poľsko figuruje na štvrtej pozícii H-skupiny so ziskom 10 bodov zo siedmich zápasov. San Marínu patrí posledné šieste miesto, hráči z Apeninského polostrova nezískali v kvalifikačných bojoch ani bod a neskórovali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona