Lewandowski mal incident s fanúšikmi Dortmundu

NETKY.SK • 24 Január 2014, 08:35 • 2 min
Lewandowski mal incident s fanúšikmi Dortmundu

DORTMUND - Zdá sa, že niektorí priaznivci nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund stále nemôžu stráviť dohodnutý letný odchod najväčšej hviezdy Roberta Lewandowského do konkurenčného Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Svedčí o tom incident, ktorý sa odohral vo štvrtok neďaleko Poliakovho domu. Ako uvádza Przeglad Sportowy, niekoľko fanúšikov obkľúčilo Lewandowského auto vo chvíli, keď sa vracal domov. Údajne ho urážali a ukazovali mu neslušné gestá. Hráč vraj vystúpil z auta a podľa tvrdenia fanúšikov jedného z nich udrel do tváre. Dvadsaťpäťročný rodák z Varšavy to však rezolútne poprel a vo štvrtok vo večerných hodinách dokonca zverejnil oficiálne vyhlásenie na svojom facebookovom konte.

"Dnešná situácia pre mojím domom ma núti reagovať skôr, než z toho médiá urobia senzáciu. Nemám v pláne učiť nejakých 17-ročných v skupinke odvážnych chlapcov slušnému správaniu, ale nedovolím, aby urážali mňa a moju rodinu. Zároveň popieram, že som použil násilie voči osobám, ktoré narušili moje súkromie. Dúfajme, že to bol ojedinelý prípad a počas jarnej časti sezóny sa budem môcť plne koncentrovať na hru vo farbách BVB," uviedol na Facebooku Robert 

Nemecké médiá priniesli dve verzie incidentu. Prvá hovorí o vyjadrení tínedžera, ktorý sa priznal k tomu, že Lewandowskému ukázal stredný prst, na čo vraj niekdajší hráč Lechu Poznaň zúrivo zareagoval a mladíka udrel do tváre. 

Ako ďalej uvádzajú Nemci, bližšie k pravde má verzia č. 2 - hráč išiel autom s manželkou a po tom, ako ho fanúšikovia zastavili, vystúpil z auta a jedného z nich sa opýtal: "Prečo to robíš?" Odpoveď znela: "Pretože zarábaš kopec peňazí a ideš do Mníchova!" 

Vedenie BVB na čele s Hansom-Joachimom Watzkem sa postavilo za hráča: "Hovoril som s Robertom a verím mu. Stojíme za ním." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies