Lewandowski: Dortmund je silnejší ako v minulej sezóne

NETKY.SK • 14 August 2013, 14:12 • 2 min
Lewandowski: Dortmund je silnejší ako v minulej sezóne

DORTMUND - Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski v službách nemeckého klubu Borussia Dortmund je presvedčený, že Vestfálčania majú kvalitnejšie mužstvo ako počas uplynulej sezóny.

slovakia

left justify in out

Dortmund po skončení súťažného ročníka 2012/2013 opustil stredopoliar Mario Götze, ktorý zamieril do konkurenčného FC Bayern Mníchov. Do kádra Borussie pribudla dvojica ofenzívnych hráčov - Henrich Mchitarjan z Arménska a gabonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang. Druhý menovaný Aubameyang strelil v rámci minulotýždňového 1. kola tamojšej najvyššej súťaže I. bundesligy tri góly proti Augsburgu. "Pokiaľ ide o zostavu, noví hráči sú veľkým prínosom," povedal Lewandowski pre magazín Bild. "Myslím si, že sme silnejší ako v minulej sezóne. Príchod týchto futbalistov mi dodáva vieru, že môžeme dosiahnuť čokoľvek. Každý z nás je motivovaný," uviedol poľský bombardér Lewandowski, ktorý napriek viacnásobne deklarovanej túžbe po letnom prestupe do Bayernu Mníchov zotrval v kádri Dortmundu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies