Lewandowski by mal stihnúť semifinále LM proti Barcelone

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 18:25 • 2 min
Lewandowski by mal stihnúť semifinále LM proti Barcelone

MNÍCHOV - Generálny riaditeľ nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Karl-Heinz Rummenigge vyhlásil, že útočný tromf mužstva Pepa Guardiolu Robert Lewandowski by mal stihnúť prvý zápas semifinále Ligy majstrov na pôde FC Barcelona (6. mája).

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Bayern v utorok prehral v jedenástkovom rozstrele v semifinále Nemeckého pohára s Borussiou Dortmund, pričom prišiel o ďalších dvoch zranených hráčov. Holanďan Arjen Robben si zranil lýtkový sval a sezóna sa pre neho s najväčšou pravdepodobnosťou skončila, spomenutý Lewandowski síce obstál navonok horšie, zotaví sa však rýchlejšie. Dvadsaťšesťročný rodák z Varšavy skončil s podozrením na otras mozgu v nemocnici, má zlomený nos a sánku.

 

"Dostane na tvár špeciálnu masku, takže by mal v Barcelone nastúpiť," povedal podľa televíznej stanice ESPN Rummenigge. "Do stretnutia na Camp Nou zostáva pár dní. Verím, že budem môcť hrať," napísal Lewandowski krátko po zranení na Twitteri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies