Lewandowského žena sa nudí, neprezradí raňajkové tajomstvo

NETKY.SK • 30 September 2015, 13:42 • 2 min
Lewandowského žena sa nudí, neprezradí raňajkové tajomstvo

MNÍCHOV - Futbalový svet s údivom obdivuje zakončovateľské majstrovstvo Roberta Lewandowského, ale jeho žena Anna z neho rozhodne nepadá na zadok.

slovakia

left justify in out

"Tieto zápasy začínajú byť trochu nudné. Hahaha, samozrejme, je to iba vtip. Milujem ťa, Lewy," napísala na Instagrame po utorňajšom dueli Bayernu Mníchov proti Dinamu Záhreb v Lige majstrov, v ktorom sa jej milý hetrikom podpísal pod demontáž chorvátskej obrany (5:0).

 

 

Dvadsaťsedemročný poľský kanonier rozvlnil sieť neuveriteľných desaťkrát za jeden týždeň. Po päťgólovom predstavení proti Wolfsburgu za deväť minút a dvoch zásahoch do siete Mainzu nasledoval v utorok spomenutý hetrik. "Nepýtajte sa ma, čo som dnes dala môjmu manželovi na raňajky. Je to prísne tajné," pridala úsmevne Anna Lewandowská, mimochodom osobná trénerka a nutričná špecialistka vyznávajúca zdravý životný štýl.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies