Lewandowského agent potvrdil aj poprel rokovania s Realom

NETKY.SK • 8 Február 2016, 13:50 • 2 min
Lewandowského agent potvrdil aj poprel rokovania s Realom

BRATISLAVA - Agent poľského futbalového útočníka Bayernu Mníchov Roberta Lewandowského poprel rokovania o prestupe s Realom Madrid dva dni po tom, ako priznal kontakt so španielskym klubom.

slovakia

left justify in out

"So zástupcami Realu Madrid neprebehli nijaké rozhovory ohľadom transferu. Sú to len špekulácie. Pretože je Robert takým hráčom, objavuje sa mnoho takýchto správ a vyjadrení. Nie je známy len v Poľsku a Nemecku, ale v celej Európe. V každom prestupovom období je o neho záujem," povedal pre Polsatsport Cezary Kucharski.


Okrem Realu Madrid, ktorý spomínal nedávno aj čestný prezident Bayernu Franz Beckenbauer, hlásia interes o služby poľského kanoniera aj Paríž Saint-Germain, Juventus Turín či Manchester City. "Roberta spájajú s klubmi v každej krajine, ale momentálne je v tíme, ktorý mu sedí, a nechce zmenu," dodal Kucharski. Informuje portál en.as.com.


Dvadsaťsedemročný Lewandowski prišiel do metropoly Bavorska v lete 2014 ako voľný hráč z Borussie Dortmund a vyprofiloval sa na jedného z najlepších útočníkov v Európe. V tejto sezóne strelil v drese Bayernu dosiaľ 27 gólov v 29 zápasoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona