Levičan lúpil v herniach, olúpil aj dôchodkyňu

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:20 • 2 min
Levičan lúpil v herniach, olúpil aj dôchodkyňu

LEVICE - Policajti odhalili páchateľa, ktorý v Leviciach vylúpil dve herne a vlámal sa aj do rodinného domu 74-ročnej ženy. Podľa polície má prepady na svedomí miestny muž, 32-ročný Martin.

slovakia

left justify in out

Do herne na Šoltésovej ulici vtrhol začiatkom augusta. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, zamestnankyňu ohrozoval zbraňou a odniesol si 4 000 eur. V herni na Mlynskej ulici, kde lúpil začiatkom septembra získal 500 eur. V oboch prípadoch pracovníčky prinútil, aby rátali do päťdesiat a zmizol.

 

Koncom augusta prekvapil v dome na ulici F. Hečku jeho 74-ročnú majiteľku. Na dôchodkyňu namieril zbraň, zobral jej 160 eur a zamkol ju v dome. Levičan čelí obvineniam z lúpeže a porušovania domovej slobody, hrozí mu sedem až 12 rokov. Kriminalisti pracujú aj na objasňovaní ďalší lúpeží, z ktorých je podozrivý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies