Leverkusen vysúdil za Kadleca 100 tisíc eur

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 14:50 • 2 min
Leverkusen vysúdil za Kadleca 100 tisíc eur

LEVERKUSEN - Český obranca Michal Kadlec musel po napadnutí podstúpiť až dve operácie nosa a vynechal aj ligový zápas.

slovakia

left justify in out

Dvaja horkokrvní fanúšikovia 1. FC Kolín nad Rýnom si dobre zapamätajú, že 21. apríla 2012 v noci pred diskotékou rozbili nos českému futbalistovi Michalovi Kadlecovi, ktorý bol vtedy v službách Bayeru Leverkusen. Po dvoch rokoch musia David Z. a Remigius W. zaplatiť futbalovému klubu z Leverkusenu sumu 100 000 eur ako odškodné. Také je čerstvé rozhodnutie Krajinského súdu v Kolíne nad Rýnom. Obaja násilníci dostali za svoje agresívne konanie najprv iba podmienku, až neskôr sa predstavitelia Bayeru rozhodli žalovať ich. Informuje o tom server denníka Bild.

 

Český reprezentačný obranca Kadlec musel po napadnutí podstúpiť dve operácie nosa a vynechal aj ligový zápas. Neskôr nastupoval na stretnutia so špeciálnou ochranou tváre. Kadlec pôsobil v Leverkusene od augusta 2008 do júna 2013. V 128 zápasoch strelil 8 gólov. Aktuálne je 28-ročný obranca v službách tureckého Fenerbahce Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies