Lev Poprad - Severstaľ Čerepovec 5:0

NETKY.SK • 3 November 2011, 23:44 • 2 min
Lev Poprad - Severstaľ Čerepovec 5:0

Lev Poprad - Severstaľ Čerepovec 5:0

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti HC Lev Poprad zdolali v stredajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na domácom ľade ruský tím Severstaľ Čerepovec 5:0. "Levi" položili základ svojho víťazstva v úvodných dvoch tretinách, po ktorých viedli päťgólovým rozdielom a po šiestich prehrách v rade si pripísali tri body do tabuľky. Zverenci trénera Radima Rulíka v stredajšom zápase privítajú na domácom ľade klub Víťaz Čechov.

HC Lev Poprad - Severstaľ Čerepovec 5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
Góly: 8., 23. Lundberg, 9. Mikúš, 30. Sekáč, 32. Kristek (MIKÚŠ). Rozhodovali: Gusev, Belov - Sadovnikov, Tarasov, vylúčenia: 6:6, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, striedania: 30. Smirjagin namiesto Košečkina, 4059 divákov.
zostavy:
HC Lev Poprad: Laco - Mezei, Pilař, Sigalet, Hunkes, Mihálik, Lewis, Klouček - Nagy, Nedorost, Bartečko - Kristek, Mikúš, Špirko - Chabada, Balán, Huna - Sekáč, Lundberg, Fabricius
Severstaľ Čerepovec: Košečkin (od 30. Smirjagin) - Puistola, Nemec, Kronwall, Čudinov, Stašenko, Kiselevič, Zemčenko, Popov - Stoljarov, Cvetkov, Lehtonen - Straka, Šipačev, Ketov - Stepanov, Sidjakin, Trunev - Šitikov, Smirnov, Kazakovcev
Do zápasu vstúpili aktívne domáci hráči a už po niekoľkých sekundách sa ocitol v dobrej šanci Nagy. Hostia odpovedali v 7. minúte príležitosťou Lehtonena, s ktorou si poradil Laco. "Levi" však udreli v 8. a 9, minúte, keď sa presadil Lundberg a po ňom pridal druhý gól Mikúš - 2:0. V ďalšom priebehu sa hra vyrovnala a šance sa striedali na oboch stranách. 
Prostrednú časť hry ovládli domáci hráči a hneď v 23. minúte zvýšil na 3:0 svojim druhým gólom v stretnutí Lundberg. "Levi" pokračovali v útočnej aktivite a kombinačnej hre. V polovici stretnutia pridal tesne po skončení presilovej hry ďalší gól Sekáč, ktorý zužitkoval Lewisovu prihrávku a vyhnal Košečkina z bránky - 4:0. Smirjagin sa ani nestihol ohriať a vzápätí inkasoval z hokejky Kristeka - 5:0. Do konca druhej dvadsaťminútovky sa už nič vážne neudialo a do šatní išli spokojní domáci hráči.
V záverečnom dejstve sa už zápas iba dohrával, hráči spod Tatier sa snažili neinkasovať a súper vsietiť čestný úspech. V 48. minúte mali obrovskú príležitosť domáci, ale poskakujúci puk v bránkovisku po strele Mikúša nedokázal nikto prepasírovať do siete. Popradčania si už víťazstvo ustrážili a po výsledku 5:0 sa zaslúžene radovali.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona