LeToya Luckett sa rozviedla

NETKY.SK • 1 August 2016, 16:59 • 2 min
LeToya Luckett sa rozviedla

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka LeToya Luckett a Rob Hillman sa rozviedli. Informáciu priniesol portál TMZ.com, podľa ktorého bol rozvod jednoduchý, keďže pár nevlastnil spoločný majetok.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná niekdajšia členka už nefungujúcej skupiny Destiny's Child a Hillman sa tiež dohodli, že nebudú poskytovať žiadne fotografie, videá či komentáre týkajúce sa ich vzťahu. Dvojica sa zosobášila tento rok v januári, pričom o dva mesiace neskôr sa rozišla.


LeToya Nicole Luckett pôsobila v Destiny's Child v období 1993 až 2000. So skupinou vydala albumy Destiny's Child (1998) a The Writing's on the Wall (1999). Speváčka ponúkla v roku 2006 debutový sólový album LeToya, s ktorým dobyla americký rebríček Billboard 200.

 

V auguste 2009 vydala druhý album Lady Love. Tento rok v septembri plánuje vydať štúdiovku Until Then. Zahrala si napríklad vo filmoch Vrahúni (2010) alebo Návrat stratenej dcéry (2010).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies