Letom predsedu Sulíka do Salzburgu sa bude zaoberať parlamentný výbor

NETKY.SK • 10 August 2010, 11:21 • 2 min
Letom predsedu Sulíka do Salzburgu sa bude zaoberať parlamentný výbor

Letom predsedu Sulíka do Salzburgu sa bude zaoberať parlamentný výbor

slovakia

left justify in out

Letom predsedu parlamentu Richarda Sulíka (SaS) do Salzburgu sa bude v stredu 11. augusta zaoberať výbor pre nezlučiteľnosť funkcií. Pre TASR to dnes uviedla predsedníčka výboru Renáta Zmajkovičová (Smer-SD).
"Začneme konanie voči verejnému funkcionárovi, voči predsedovi parlamentu v súvislosti s jeho letom," povedala Zmajkovičová, ktorá si myslí, že sám Sulík bude chcieť situáciu vysvetliť. "Ak nám preukáže, že všetky finančné náležitosti boli z jeho strany splnené, uvidíme, aká bude rozprava," doplnila, pričom nekonkretizovala, čo Sulíkovi hrozí, ak let nevysvetlí. "Nechám to na to, čo bude na výbore," uzavrela.
Sulík podľa medializovaných informácií letel do Salzburgu za kulinárskym zážitkom súkromným lietadlom, ktoré patrí spoločnosti blízkej Vladimírovi Poórovi. Všetko si mal hradiť sám. Peňazí má vraj dosť, aby si "raz za čas dovolil aj takúto márnotratnosť".
Podľa denníka Sme letel Sulík na výlet, ktorý vymyslel jeho priateľ, pilot Ivan Zemanovič. Išli na večeru do reštaurácie, kde varili dvaja bratia zo Španielska, ktorí majú doma reštauráciu s tromi michelinovskými hviezdičkami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies