Leto v Štúdiu L+S ponúka ešte posledné predstavenia

NETKY.SK • 19 Júl 2014, 16:50 • 2 min
Leto v Štúdiu L+S ponúka ešte posledné predstavenia

BRATISLAVA - Väčšina divadiel počas leta zatvára, pre známe bratislavské divadlo Štúdio L+S to však neplatí. Legendárna scéna, ktorú založilo duo Milan Lasica a Július Satinský, si aj toto leto skrátila divadelné prázdniny.

slovakia

left justify in out

V rámci projektu Leto v Štúdiu L+S vo svojich klimatizovaných priestoroch na Námestí 1. Mája prináša do 30. júla ešte posledné predstavenia, agentúru SITA o tom informovala PR manažérka Forza Zuzana Čižmáriková. Podľa riaditeľa divadla Pavla Danišoviča, sú letné horúčavy po čase únavné a preto sa rozhodli ponúknuť všetkým možnosť príjemne sa zabaviť a stráviť letný podvečer v klimatizovanom divadle. Z repertoáru “Eska“ sú v júlovom programe väčšinou najnavštevovanejšie predstavenia uplynulej sezóny.


V Štúdiu L+S sa po prvý raz cez leto objaví Simona Martausová and Band, ktorá svoj pesničkársky potenciál predstaví 24. júla. Autorská hra Milana Lasicu Na fašírky mi nesiahaj, v ktorej hrá s Milanom Kňažkom, je na programe divadla 30. júla a tohtoročný projekt uzavrie. “Ani komédia, ani dráma, ani tragédia, ani muzikál, ale rozhovory. To je to najbežnejšie s čím sa v živote stretávame. Potreba rozprávať sa s niekým. Vymieňať si názory. Alebo sa iba utvrdzovať vo vlastnom presvedčení. Alebo mudrovať v presvedčení, že pred nami na to ešte nikto neprišiel,“ priblížila hru s dvojicou Lasica – Kňažko Zuzana Čižmáriková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies