Leto sa nám rýchlo kráti, vo štvrtok môže v niektorých častiach Slovenska mrznúť

NETKY.SK • 22 August 2017, 17:31 • 2 min
Leto sa nám rýchlo kráti, vo štvrtok môže v niektorých častiach Slovenska mrznúť

BRATISLAVA - Vo štvrtok (24.8.) nadránom môže v niektorých častiach Slovenska mrznúť. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal v tejto súvislosti pre časť Slovenska výstrahu prvého stupňa.

slovakia

left justify in out

Platiť má od druhej do siedmej rána vo väčšine okresov Žilinského a Prešovského kraj a v niektorých okresoch Banskobystrického a Košického kraja.

 

img

img

 

Teploty môžu klesnúť až na mínus štyri stupne Celzia. "Takýto prízemný mráz predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre teplomilné rastliny," upozorňuje SHMÚ na svojej webstránke. Najvyššia denná teplota dosiahne 23 až 28 stupňov Celzia.

 

V piatok bude jasno až polojasno. Cez deň, najmä na severe treba rátať so zväčšenou oblačnosťou a ojedinele aj s búrkami. Zrána sa môže vyskytnúť hmla. Najvyššia denná teplota vystúpi na 28 až 33, na Kysuciach, Orave, Liptove a Spiši okolo 26 stupňov Celzia. 

 

Meteorológovia hlásia, že piatkové počasie by nás malo sprevádzať aj cez víkend



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona