Leto ešte neskončilo: Cez víkend bude poriadne teplo

NETKY.SK • 9 September 2016, 14:21 • 2 min
Leto ešte neskončilo: Cez víkend bude poriadne teplo

BRATISLAVA – Prázdniny už síce skončili a školský rok je v plnom prúde, avšak leto ešte nepovedalo posledné slovo. Tento víkend bude poriadne horúci, teploty na niektorých miestach Slovenska vystúpia až na 30 stupňov Celzia. Pripravte sa na poriadne horúce peklo, pretože bude takmer úplne bezvetrie. Teplé počasie bude pokračovať aj po víkende.

slovakia

left justify in out

Predpoveď počasia na piatok (Zdroj:SHMÚ):

Slnečno a veľmi teplo. Najvyššia denná teplota 27 až 31, na Orave, Liptove a miestami aj na Spiši a Horehroní okolo 25 st. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 18 st. Bezvetrie alebo slabý vietor.

 

Sobota:

Jasno až polooblačno, v noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť.  Veľmi teplo. Nočná teplota 16 až 12, v dolinách miestami okolo 10 st. Denná teplota 25 až 31 st. Bezvetrie alebo len slabý vietor.

 

Nedeľa:

Jasno až polojasno, v noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Veľmi teplo. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách miestami okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 27 až 31, na Orave, Liptove a miestami aj na Spiši a na Horehroní okolo 25 st. Bezvetrie alebo slabý premenlivý vietor.

 

Pondelok:

Jasno až polojasno, v noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Popoludní v horských oblastiach pri prechodne zväčšenej oblačnosti ojedinele prehánky a búrky. Naďalej veľmi teplo. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách miestami okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 25 až 31 st. Bezvetrie alebo slabý vietor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies