Letnú sezónu na Slnečných jazerách otvoria 13. júna

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:03 • 2 min
Letnú sezónu na Slnečných jazerách otvoria 13. júna

BRATISLAVA - Letnú sezónu na Slnečných jazerách v Senci otvoria v sobotu 13. júna.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru SITA uviedla senecká hovorkyňa Martina Ostatníková, na Seneckom lete vystúpia hudobné skupiny, speváci, bude aj tanečná párty, sprievodný program a ohňostroj. "V predpredaji sú vstupenky za štyri eurá, predávať ich budú do piatka 12. júna v Mestskom kultúrnom stredisku a v Tureckom dome. V sobotu 13. júna bude vstupné na Senecké leto päť eur," dodala hovorkyňa.

 

Ako ďalej uviedla, na veľkom pódiu vystúpia senecké kapely, speváci Kristína a Adam Ďurica a hudobné skupiny Desmod, UKND, The Paranoid a Horkýže Slíže. Na malom pódiu budú divadelné predstavenia. Na návštevníkov Seneckého leta čaká aj množstvo ďalších atrakcií - nafukovacia šmýkačka, súťaže, kolotoče a maľovanie na tvár. Ohňostroj bude pred polnocou, naplánovali ho na 23:00. Po ňom bude do rána párty s DJ Milanom Lieskovskym. Návštevníci môžu stanovať na parkovisku na severnej strane Slnečných jazier. "Na južnej časti, kde bude Senecké leto, bude zákaz stanovania, pretože v minulom roku v tento deň stany na juhu priniesli viac komplikácií ako úžitku," pokračuje Ostatníková. 

 

V minulom roku počet návštevníkov Seneckého leta prekonal hranicu 20 000 ľudí. V programe vystúpili kapely Chinaski, IMT Smile, Hex, Funkiez a Katarína Knechtová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona