Letnú linku do Rakúska využilo zatiaľ obojsmerne 2800 cestujúcich

NETKY.SK • 25 Júl 2011, 08:24 • 2 min
Letnú linku do Rakúska využilo zatiaľ obojsmerne 2800 cestujúcich

Letnú linku do Rakúska využilo zatiaľ obojsmerne 2800 cestujúcich

slovakia

left justify in out

img

Letná linka Bratislava- Parndorf – Neusiedl am See – Podersdorf prepravila v oboch smeroch za prvých 20 dní spolu približne 2800 cestujúcich. TASR o tom informovala hovorkyňa dopravcu Slovak Lines, a.s., Eva Vozárová. Linka funguje od 2. júla do 4. septembra 2011.
      Podľa hovorkyne je autobusové spojenie zaujímavé nielen pre cesty Slovákov na rekreačné miesta ako Neziderské jazero a Podersdorf i na nákupy do Designer Outlet v Parndorfe, ale má význam aj v opačnom smere. Rakúšania alebo dovolenkujúci v okolí jazera si autobusmi môžu urobiť výlet napríklad za spoznávaním hlavného mesta SR.
      "Autobusy boli plne vyťažené v prvý deň prevádzky, kedy ich využili najmä slovenskí cestujúci v smere do Parndorfu, ale aj k Neziderskému jazeru. Potešiteľné je, že hneď v prvý deň prevádzky sme zaznamenali aj prvých rakúskych cestujúcich, ktorí si urobili autobusom výlet do Bratislavy," priblížila Vozárová.
      Linku do maďarského Mosonmagyarováru pre toto letné obdobie dopravca nepripravuje. "Ak však zaznamenáme reálny záujem cestujúcich o tento smer, sme pripravení podobnú autobusovú linku spustiť," uzavrela Vozárová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies