Letné líčenie

NETKY.SK • 3 Júl 2016, 14:59 • 2 min
Letné líčenie

BRATISLAVA - Dokonalé letné líčenie musí spĺňať určité kritériá – musí byť jemné, ale zároveň rozžiarujúce. Ako docieliť to, aby sa nám "neroztekalo"?

slovakia

left justify in out

Je čas byť pri výbere líčidiel trochu obozretnejšia a hlavne celému procesu skrášľovania venovať trochu viac času.  

 

S nasledujúcimi radami váš look vydrží všetko:

Začať musíte s podkladovou bázou. Vďaka nej bude vaše líčenie oveľa odolnejšie. Použite ju vždy na čistú pleť ešte pred aplikáciou make-upu. Rozotrite malé množstvo rovnomerne po celej tvári v smere od nosa smerom von. Tým sa vytvorí úplne bezchybný základ pre ďalší skrášľovací proces. 

 

Okrem podkladovej bázy pod make-up existuje aj báza pod očné tiene. Vie pokožku na viečkach poriadne vyhladiť a zabráni tomu, aby tiene vyzerali po pár minútach pobytu na slnku trochu "zliate". 

 

Čím bude make-up ľahší, tým lepšie. Vyvarujte sa hutných a krémových a radšej siahnite po tekutých a penových. Dobrou voľbou je aj kombinácia hydratačného krému a make-upu, ktorá sa skrýva pod názvom BB krém. Tieto krémy dokonca chránia pokožku pred spálením, pretože obsahujú UV filter.

 

V lete sa oplatí investovať do kvalitných značiek riaseniek. Dobrou správou je, že kvalitná riasenka nemusí stáť "majland". Variantom je aj trvalá na riasy, vďaka ktorej nemusíte na riasenku po celé leto siahnuť. Kozmetička riasy natočí a nafarbí. Efekt vydrží dva až tri mesiace. 

 

Cez leto vymeňte tmavé a hnedasté odtiene rúžov ​​za svetlejšie, ružovkasté, ktoré iba jemne zvýraznia farbu pier. Ideálne sa do horúcich dní hodí lesky na pery. 

 


 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies