Letna sezóna v AquaCity Poprad

NETKY.SK • 13 Jún 2012, 18:46 • 2 min
Letna sezóna v AquaCity Poprad

Letna sezóna v AquaCity Poprad - Cestovanie Letná sezóna sa neoficiálne začne už cez nasledujúci víkend, kedy spustíme letné bazény Mayská pyramída, oficiálny začiatok máme naplánovaný na 30. 6.

slovakia

left justify in out

img

Letná sezóna sa neoficiálne začne už cez nasledujúci víkend, kedy spustíme letné bazény Mayská pyramída, oficiálny začiatok máme naplánovaný na 30.6. s veľkou celodennou akciou pod názvom MEGA otváračka. Program je pripravený pre návštevníkov každej vekovej skupiny. Športové "olympijské" súťaže, animačný program priamo v bazénoch, detský program a diskotéka s maskotmi AquaCity Oskarom a Olíviou, zumba, vodný aerobic, capoeira show a hlavne vystúpenie hviezd celého dňa, Tiny, Tomiho Popoviča a MC Erika, ktorý do AquaCity doslova priletia a leto otvoria poriadnou hudobnou a tanečnou nádielkou. Vrcholom celého dňa bude premiéra úplne novej detskej a zábavnej laser show s pyrotechnickými efektami a novými reálnymi video zábermi v bazénoch Blue Sapphire.
V rovnakom duchu sa bude v AquaCity niesť celé leto. Animačný program máme pre hostí pripravený počas celého týždňa a vďaka nášmu krytému areálu garantovane zabavíme každého návštevníka bez ohľadu na rozmary letného počasia. Piatky budú najmä v znamení súťaží a promo akcií našich partnerov. Výhry v súťažiach budú naozaj veľmi zaujímavé, keďže ceny do súťaží venovali mnohí naši reklamní partneri. Leto v AquaCity bude plné hudby a špičkových vystúpení našich slovenských celebrít. Najznámejšie a najlepšie tanečné skupinyThe Pastels, Old School Brothers, Ladylicious, Melánia Kasenčáková a Johnny Mečoch a prominenti Michal Hudák, Marcel & Junior z Fun rádia, Zdenka Predná & Smola a hrušky, Robo Papp, Thomas Puskailer a ďalšie zaujímavé osobnosti slovenského šoubiznisu budú zabávať našich hostí každú sobotu, párty bude večer pokračovať v bazénoch Blue Sapphire. Tento bazén je mimochodom magnetom AquaCity najmä kvôli stovkám vodných atrakcií a večernej laser show, ktorá bude počas celého týždňa každý večer s iným zaujímavým motívom. Nedeľný program bude venovaný najmä detskému a rodinnému programu s rozprávkovými postavičkami, súťažami, detskými tvorivými dielňami a mini-diskotékami a nedeľnou letnou olympiádou.
Novinky letnej sezóny sa netýkajú len programu a aktivít pre hostí, ale aj doplnenia letných atrakcií. Adrenalínové dobrodružstvo môžu malí aj veľkí návštevníci AquaCity zažiť na lanovej dráhe, odkiaľ je nádherný výhľad na celý areál s panorámou Vysokých Tatier v pozadí, o poriadnu vodnú zábavu sa postará aquazorbing a aqua roller pre dvojice, vo vode sa budú môcť naši hostia vyšantiť aj s vodným a podvodným skútrom, pre menších návštevníkov budú k dispozícii nafukovacie skákacie hrady, trampolíny a ďalšie atrakcie. Všetky atrakcie v AquaCity budú počas leta za jednorazový symbolický poplatok, ktorý návštevníci uhradia spolu so vstupenkou hneď pri príchode. Žiadne dodatočné spoplatnenie atrakcií im náladu teda určite nepokazí. Vstupné sa mimochodom pred letom nebude meniť, navyše hostia môžu využiť niekoľko zaujímavých zliav, či už ako rodina alebo člen nášho klubu AquaCity.

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies