Letná párty

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 11:00 • 2 min
Letná párty

BRATISLAVA - Spoločenské oblečenie je v lete uvoľnenejšie a vyžíva sa najmä v žiarivých farbách a nápadných kvetinových vzoroch. Tento rok dominujú ľahké priesvitné látky, ktoré sa naskladajú do nadýchaných sukničiek.

slovakia

left justify in out

Príležitostí k oslavám je cez leto nespočetne. Či už vyrážate na festivalovú párty, premiéru, letnú divadelnú scénu alebo na záhradnú slávnosť mali by ste sa obliecť elegantne a vkusne. 

obrazok

Dress code je v lete oveľa uvoľnenejší ako v zimných mesiacoch, vzory a farby sa presadzujú výraznejšie a tiež strihy odhaľujú viac, ako je bežné. Dĺžky sukní sú povoľené všetky, teda okrem ultra minisukne.

 

Tento rok sa presadzuje nielen krajka, ale aj transparentné materiály ako šifon, tyl či ľahký polyester. Z nich sa vytvárajú vrstvené sukne alebo náznaky vlečky. 

 

Ak si niekto nepotrpí na romantický štýl, môže zvoliť splývavé látky, napríklad s elastanom, ktoré pekne obopínajú postavu. 

obrazok

V horúcich dňoch oceníme najmä priedušné látky, preto materiál vyberajte veľmi dôkladne.

 

Šaty sa snažia upútať pozornosť neobyčajným vzorom alebo strihom.

obrazok

Dôležitú úlohu okrem decentných kabeliek majú aj topánky na vysokom podpätku. Okrem nich nezabúdajte na doplnky. Nosia sa veľké náhrdelníky, visiace náušnice, hodvábne šatky, ozdoby do vlasov a cez leto sa hodí aj klobúk pre váš dokonalý pocit.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies