Letná odstávka v trnavskej automobilke potrvá nasledujúce dva týždne

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 12:24 • 2 min
Letná odstávka v trnavskej automobilke potrvá nasledujúce dva týždne

TRNAVA – Letná odstávka v trnavskej automobilke PSA Groupe Slovakia bude dva týždne. Posledným výrobným dňom pred zastavením produkcie je piatok 22. júla. Výroba sa opäť rozbehne v pondelok 8. augusta. TASR o tom dnes informoval hovorca závodu v Trnave Peter Švec.

slovakia

left justify in out

Hlavnou témou automobilky, ako uviedol, pre druhý polrok bude rozbeh výroby nového modelu Citroën C3, ktorý bol médiám na Slovensku aj vo Francúzsku predstavený 29. júna. Automobilku čaká aj pokračovanie náboru na štvrtú, víkendovú pracovnú zmenu.

 

„Areál závodu však nasledujúce dva týždne nebude zívať prázdnotou. Viaceré tímy budú zabezpečovať dlhodobo naplánované tzv. odstávkové a údržbové práce výrobných liniek, od ktorých závisí plynulý chod automobilky na druhý polrok 2016. Projekty realizované prevažne v prevádzkach zvarovňa a montáž sa budú týkať nielen údržby zariadení a ich spoľahlivého fungovania pre zabezpečenie už zvyčajne vysokej kvality automobilky, ale aj ich modernizácie pre pripravované aktivity,“ dodal hovorca. Počas odstávky bude v závode prítomné aj fakturačné a finančné oddelenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies