Letná last minute sezóna sa začala

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 19:52 • 2 min
Letná last minute sezóna sa začala

Letná last minute sezóna sa začala - Radíme V týchto dňoch uviedli na trh ponuku last minute zájazdov najväčšie slovenské cestovné kancelárie. Letné zájazdy sa tak dajú kúpiť s až 40% zľavou, pričom najvyššie zľavy sú na júnové termíny zájazdov.

slovakia

left justify in out

img

V týchto dňoch uviedli na trh ponuku last minute zájazdov najväčšie slovenské cestovné kancelárie. Letné zájazdy sa tak dajú kúpiť s až 40% zľavou, pričom najvyššie zľavy sú na júnové termíny zájazdov. Cestovné kancelárie TIP travel, Tatratour, Koala Tours a Seneca Tours naviac ponúkli k vysokým zľavám i darčekový kupón v hodnote 40 EUR pre limitovaný počet prvých 500 rezervácií.
Začiatok júna je tradične očakávané obdobie pre záujemcov o lacnejšiu dovolenku a podľa predstaviteľov cestovných kancelárií si v tomto období zakúpi dovolenku stále viac dovolenkárov. Riaditeľ cestovnej kancelárie TIP travel, Juraj Vitko uviedol: „Jún je z hľadiska cien zájazdov najatraktívnejším obdobím letných zájazdov. Počas tohto mesiaca sú zájazdy najlacnejšie a s blížiacimi sa letnými prázdninami sa zľavy upravujú a zájazdy opäť zdražejú. Teraz je možno posledná príležitosť zakúpiť si na júl rodinné izby alebo najžiadanejšie letoviská za vyššiu zľavu.“
Potvrdil to i Juraj Pivovárči, riaditeľ cestovnej kancelárie Tatratour: „Za najvyššiu zľavu ponúkame obmedzený počet izieb, určených na túto akciu. Postupne, ako sa izby budú predávať, pristúpime i k znižovaniu zliav a v priebehu júla budú i termíny, ktoré sa budú predávajú za plné katalógové ceny bez zľavy. Táto situácia sa nám opakuje už niekoľko rokov a dokazuje, že veľa ľudí kupuje dovolenku na poslednú chvíľu, pričom dopyt rastie s blížiacimi sa prázdninami“.
Cestovné kancelárie sa zhodujú na tom, že vysoké zľavy nezostanú v ponuke dlho pre všetky destinácie. Na najžiadanejšie destinácie tohto leta, ktorými sú Chorvátsko, Bulharsko a Turecko, ako aj na zájazdy do Španielska, Talianska a menších ostrovov s nižším počtom plánovaných letov predpovedajú rýchle vypredanie najlacnejších ponúk.
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies