Letná komédia Blended opäť spojila Drew Barrymore a Adama Sandlera

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 11:06 • 2 min
Letná komédia Blended opäť spojila Drew Barrymore a Adama Sandlera

BRATISLAVA - Do slovenských kín dnes prichádza letná komédia Blended v hlavných úlohách s Adamom Sandlerom a Drew Barrymore. Tento film v réžii Franka Coraciho, je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si herecké hviezdy spolu zahrali. Diváci ich mohli vidieť v romantických snímkach 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu.

slovakia

left justify in out

Tentoraz stvárňujú single rodičov. Po katastrofálnom rande na slepo sa slobodní rodičia Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) zhodnú iba na jednej veci - už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Obaja sa však rozhodnú, že spolu s deťmi prežijú dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusnom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne. Vo filme ďalej účinkujú Bella Thorne, Terry Crews, Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Chelsea Handler, Kevin Nealon a iní.
      

"Tento film je o skutočnom živote, o rodine a láske a dennodenných starostiach a radostiach, ktorými si v manželstvách a pri deťoch všetci prechádzame," uviedla k snímke Drew Barrymore, herečka, ktorú publikum obľubuje už viac ako tri dekády, ale aj úspešná producentka vlastnej spoločnosti Flower Films. Barrymore vo filmovom priemysle debutovala ako päťročná v roku 1980 v science fiction thrilleri Altered States. Preslávil ju však výkon v kinohite Stevena Spielberga E. T. z roku 1982.
      

Blended prináša do slovenskej kinodistribúcie Continental film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona