Letná časť Bratislavských módnych: JOJ-kárske moderátorky ukázali takmer všetko!

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 12:37 • 2 min
Letná časť Bratislavských módnych: JOJ-kárske moderátorky ukázali takmer všetko!

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa na bratislavskom Hlavnom námestí uskutočnila letná časť Bratislavských módnych dní. Diváci a diváčky si tak mohli podholým nebom po prvý raz pozrieť najnovšie letné módne kolekcie.

slovakia

left justify in out

Súčasťou prehliadky boli desiatky originálnych modelov od známych slovenských i zahraničných dizajnérov a dizajnérok, akými sú napríklad Marco Mirelli, Monika Laceková, Michaela Ľuptáková, Jaroslava Wurll Kocanová, Zuzana Haková, Libor Komosný, Monika Vontszemuová, Dondup, Jana Pištejová, Róbert Vrzala a Rozbora Couture. 

 

Vo veľmi odvážnych modeloch módnej návrhárky Jany Pištejovej sa objavili moderátorky magazínu TOP STAR Stanka Pavolová a Miroslava Luberdová. 

 

Stanka Pavolová ukázala bujný výstrih.

 

img

 

Miroslava Luberdová vybehla na pódium takmer nahá.

 

img

 

Na móle predviedli aj detskú kolekcie, ktorej tvorcami boli návrhári z módneho domu Alizé. "Po rokoch fungovania Bratislavských módnych dní pre, takpovediac, uzavretú skupinu pozvaných hostí sme sa rozhodli priniesť módu aj obyvateľom mesta, ktoré je s názvom nášho podujatia úzko späté - a to priamo do jeho centra," vyjadrila sa za organizátorov Mária Reháková. 

 

Letná časť je novinkou deviateho ročníka Bratislavských módnych dní. Najprv ich organizovali raz do roka, od tretieho ročníka sa konali už dva razy ročne - jarná časť v apríli a jesenná časť v októbri. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies