Letisko vo Washingtone zrušilo odlety

NETKY.SK • 16 September 2013, 16:57 • 2 min
Letisko vo Washingtone zrušilo odlety

WASHINGTON - Na Reaganovom národnom letisku vo Washingtone v pondelok zrušili všetky odlety potom, čo v neďalekej budove vojenského námorníctva zaznamenali streľbu.

slovakia

left justify in out

Hovorca letiska Chris Paolino informoval, že napriek dočasne zrušeným odletom prichádzajúce lietadlá stále pristávajú a letisko ostáva otvorené pre verejnosť. "Môžme potvrdiť, že Federálny letecký úrad zastavil odlety lietadiel z Reaganovho letiska pre prebiehajúci incident v budove námorníctva vo Washingtone," povedal Paolino. Úrady potvrdili že v budove veliteľstva vojenského námorníctva, kde pracuje asi 3000 zamestnancov, sa v pondelok ráno strieľalo. Agentúra AP hovorí o niekoľkých mŕtvych a najmenej desiatich zranených, bližšie informácie zatiaľ však nie sú k dispozícii. O situácii je už informovaný aj prezident Barack Obama.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies