Letisko vo Schwechate neprijíma pre sneženie žiadne lety

NETKY.SK • 17 Január 2013, 13:30 • 2 min
Letisko vo Schwechate neprijíma pre sneženie žiadne lety

Letisko vo Schwechate neprijíma pre sneženie žiadne lety - Doprava Husté sneženie dnes výrazne ovplyvnilo prevádzku medzinárodného letiska Viedeň-Schwechat. Momentálne z bezpečnostných dôvodov neprijíma žiadne lietadlá, uviedol hovorca letiska pre agentúr

slovakia

left justify in out

img

Husté sneženie dnes výrazne ovplyvnilo prevádzku medzinárodného letiska Viedeň-Schwechat. Momentálne z bezpečnostných dôvodov neprijíma žiadne lietadlá, uviedol hovorca letiska pre agentúru APA.
      Hovorca aerolínií AUA potvrdil, že prichádzajúce lety boli presmerované do Grazu a Linzu. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude obmedzenie v platnosti.
      Vo Schwechate sú však problémy aj s odletmi, z ktorých väčšina nabrala niekoľkohodinové meškanie a ďalšie zrušili. Prevádzkovateľ letiska a spoločnosť AUA odporučil cestujúcim, aby sa pred cestou informovali o svojom lete buď na ich webových stránkach, alebo telefonicky.
      Najmä na juhu a východe Rakúska napadlo v noci nadnes desať až 30 centimetrov nového snehu. V priebehu dňa má miestami pripadnúť ďalších 30 centimetrov a k sneženiu sa pridá vietor, varoval meteorologický úrad ZAMG.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies