Letisko uzavreli kvôli agresívnemu býkovi

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 10:54 • 2 min
Letisko uzavreli kvôli agresívnemu býkovi

Letisko uzavreli kvôli agresívnemu býkovi - Svet Letisko v jednej z obľúbených turistických destinácií vo Vietname dnes uzavreli vzhľadom na agresívneho býka, ktorý zdivene pobehoval v areáli a zaútočil aj na ľudí, pričom zahynula 85-ročná žena. Zviera po

slovakia

left justify in out

img

Letisko v jednej z obľúbených turistických destinácií vo Vietname dnes uzavreli vzhľadom na agresívneho býka, ktorý zdivene pobehoval v areáli a zaútočil aj na ľudí, pričom zahynula 85-ročná žena.
      Zviera po prvý raz zbadali v pondelok ráno v zalesnenej oblasti pri pristávacej dráhe letiska Phu Bai pri historickom stredovietnamskom meste Hue.
      S cieľom zabrániť býkovi dostať sa na dráhu zmobilizovali takmer 60 policajtov, vojakov a správcov lesa. Dnes ho chceli uspať, informovala agentúra AP. Žena zomrela pravdepodobne na následky útoku zvieraťa.
      Riaditeľ letiska Do Chi Thanh oznámil, že letisko zatvorili z bezpečnostných dôvodov od dnešného rána do 18.00 h miestneho času (13.00 SELČ). Znova otvoriť by ho však mohli aj skôr, ak býka dostanú pod kontrolu. Opatrenie zasiahlo asi 15 letov.
      Podľa Thanha v oblasti dosiaľ žiadnych býkov nevideli a nie je jasné, odkiaľ sa tam zviera zobralo.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies