Letisko sa ospravedlnilo za nakladanie batožiny Ryanairu

NETKY.SK • 19 Júl 2014, 16:40 • 2 min
Letisko sa ospravedlnilo za nakladanie batožiny Ryanairu

BERGAMO - Vedenie letiska v talianskom meste Bergamo sa ospravedlnilo cestujúcim, ktorým zároveň ponúklo možnosť kompenzácie za prípadnú poškodenú batožinu.

slovakia

left justify in out

Letisko tak reaguje na stredajšie zverejnenie videozáznamu, ktorý zachytáva pozemných pracovníkov letiska pri ráznom narábaní s batožinou pri jej presune do lietadla írskej nízkonákladovej spoločnosti Ryanair. Tá sa podľa piatkových medializovaných informácií od pracovníkov letiska dištancovala a požiadala Bergamo o ich odstránenie z letov spoločnosti. Záznam, ktorý zhotovil jeden z pasažierov z terminálu letiska, vznikol v utorok. K dispozícii je aj na portáli YouTube, kde si ho pozreli už desaťtisíce ľudí.

 

Podobný škandál zasiahol v apríli kanadského vlajkového prepravcu Air Canada. Video, ako pracovníci torontského letiska bezcitne nakladajú batožinu, spravil jeden z pasažierov priamo z lietadla. Na YouTube má už viac ako tri milióny pozretí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona