Letičov vydarený debut za Žilinu, chce ďalšie pekné zážitky

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 14:09 • 2 min
Letičov vydarený debut za Žilinu, chce ďalšie pekné zážitky

ŽILINA - Plnú porciu minút absolvoval na ľavom kraji žilinskej obrany 21-ročný Bosniak Bojan Letič v nedeľňajšom stretnutí 2. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže proti MFK Košice (4:1). Zo zostavy v porovnaní s duelom v Ružomberku (1:0) "vytlačil" Tomáša Hučka a s pribúdajúcim časom stupňoval svoj výkon.

slovakia

left justify in out

"Na začiatku zápasu som cítil troška nervozity, nemal som na mojej strane veľa lôpt. Ako pribúdali minúty, hralo sa mi lepšie, v druhom polčase mi to celkom išlo. Na tejto pozícii hrám celý život, rád podporujem útok, dávam finálne centre, no nemôžem zabúdať ani na pozornú defenzívu. A tá sa tu vyžaduje tiež," zhodnotil svoj debut na internetovej stránke "šošonov" rodák z Brčka, ktorý pod Dubňom podpísal kontrakt na tri roky. 

 

Po nevydarenej uplynulej slovenskej ligovej sezóne a až 9. mieste v klasifikácii začali futbalisti MŠK Žilina nový súťažný ročník ako vymenení. Zverencom Adriána Guľu patrí po dvoch kolách líderské postavenie vo Fortuna lige s plným počtom 6 bodov. "Viem, že som prišiel do klubu s veľkou tradíciou a úspechmi, veď vo svete každý vie, že Žilina hrala v Lige majstrov. Chcem, aby sme s tímom vybojovali ďalšiu účasť v európskych pohároch. Budem rád, ak v klube zažijem veľa nádherných futbalových zážitkov. Ten prvý bol naozaj pekný," doplnil Letič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies