Letecký maršal nazeral mobilom ženám pod sukne a robil si fotografie

NETKY.SK • 18 Október 2013, 14:02 • 2 min
Letecký maršal nazeral mobilom ženám pod sukne a robil si fotografie

NASHVILLE - Americká polícia zatkla leteckého maršala (príslušníka zboru na ochranu leteckej dopravy), ktorý ženám pri nastupovaní do lietadla nazeral pod sukne mobilným telefónom a fotografoval si to. O prípade dnes informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia v Nashville v americkom štáte Tennessee uviedla, že Adam Bartsch bol vo štvrtok v službe, keď cestujúci nastupovali na let číslo 3132 leteckej spoločnosti Southwest Airline. Vtedy si svedok všimol, že maršal fotografuje a vytrhol mu telefón.

Svedok prípad oznámil a Bartscha odvolali z letu. Obvinili ho z výtržníckeho správania. Americký Úrad pre bezpečnosť dopravy (TSA), pod ktorý Úrad leteckých maršalov (FAMS) patrí, už oznámil, že Bartscha stiahli zo služby a spolupracujú pri vyšetrovaní. Voči maršalovi vyvodí dôsledky aj zamestnávateľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona