Letecký deň v Holíči okorení akrobatická show či obrie modely

NETKY.SK • 4 August 2015, 10:09 • 2 min
Letecký deň v Holíči okorení akrobatická show či obrie modely

BRATISLAVA - V poradí 16. ročník leteckého dňa v Holíči sa uskutoční 8. augusta na letisku Holíč v okrese Skalica. Organizátori už zverejnili program plný zaujímavých vystúpení, ktorý sa začne už o desiatej hodine.

slovakia

left justify in out

Hlavnou hviezdou podujatia bude akrobatická show Martina Šonku, ktorá každý rok vyráža dych divákov, informuje stránka aeroklubu Holíč. O svoje akrobatické umenie sa podelí aj 74-ročný pilot pán Veselý na Delfíne L-29. Diváci sa
môžu tešiť aj na armádne vzdušné sily SR, ktoré priletia na Albatrosoch L-39 ako aj na vládny špeciál TU-154. Dusty team z Dubnice predvedie netradičný "rozprávkový príbeh" vo vzduchu.

 

Rôznorodé exhibície ponúknu aj modelári s obrími modelmi, z ktorých niektoré majú rozpätie krídel vyše dva metre. Zaujímavosťou bude hromadný zoskok parašutistov z Turboletu L-410, či vyhliadkové lety na Cessne 172 a vrtuľníkom Bell Jet Ranger.

 

Atmosféru bude počas celej udalosti dotvárať statická ukážka lietadiel a automobilových veteránov Classic Car Club. Deti sa budú môcť zabaviť aj jazdou na štvorkolkách, šantením na skákacom hrade či jazdou na mechanických koníkoch a ďalších atrakciách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona