Leteckí dopravcovia pridajú počas sviatkov 44 letov z Bratislavy

NETKY.SK • 18 December 2013, 12:50 • 2 min
Leteckí dopravcovia pridajú počas sviatkov 44 letov z Bratislavy

BRATISLAVA - Počas vianočných sviatkov a po novom roku pridávajú viac spojov aj leteckí dopravcovia. Celkovo sa tak v tomto období rozšíri sieť letov z bratislavského letiska o 44 klasických a chartrových spojov.

slovakia

left justify in out

"Letecké spoločnosti už pri tvorbe zimného letového poriadku rátajú so zvýšeným záujmom cestujúcich o lety pred vianočnými sviatkami a po novom roku," opísala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Veronika Ševčíková. Už tradične sa podľa jej slov vo vianočnom období pridávajú lety do Veľkej Británie a Írska a späť, ktoré prevádzkuje Ryanair. Počas tohtoročných sviatkov bolo na týchto linkách pridaných celkovo 22 spojov.

Presnejšie, na letisko Londýn-Stansted a do Dublinu pribudlo po sedem letov. Do Liverpoolu a Birminghamu po tri lety a na letisko Londýn-Luton sú to dva pridané lety. Rovnako 22 spojov pribudlo aj medzi chartrovými letmi. "V období od Vianoc do sviatku Troch kráľov, keď slávia pravoslávni veriaci svoje Vianoce, pridali svoje lety aj charterové spoločnosti," doplnila Ševčíková. 

V tomto období spoločnosť Bingo Airways vypraví podľa jej slov spolu 14 letov z a do gréckych Atén a z Prahy do Bratislavy. Pre grécku klientelu zabezpečí spoločnosť Go2Sky 8 letov z a do gréckeho mesta Thessaloniki.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies