Letecká spoločnosť Air France pozastavila lety do sýrskeho Damasku

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 07:53 • 2 min
Letecká spoločnosť Air France pozastavila lety do sýrskeho Damasku

Letecká spoločnosť Air France pozastavila lety do sýrskeho Damasku - Doprava Letecká spoločnosť Air France dnes oznámila, že pre zhoršujúcu sa bezpečnostnú situáciu v Sýrii pozastavuje všetky lety do hlavného mesta Damask. Informovala o tom hovorkyňa aero

slovakia

left justify in out

img

Letecká spoločnosť Air France dnes oznámila, že pre zhoršujúcu sa bezpečnostnú situáciu v Sýrii pozastavuje všetky lety do hlavného mesta Damask. Informovala o tom hovorkyňa aerolínií.
      "Rozhodli sa sme pozastaviť lety do Damasku až do odvolania," povedala hovorkyňa francúzsko-holandskej leteckej spoločnosti Air France-KLM, ktorá je najväčšou v Európe. "Dôvodom je situácia v Sýrii," dodala.
      Spoločnosť prevádzkovala tri lety týždenne do Damasku cez jordánske hlavné mesto Ammán, a to v pondelky, štvrtky a soboty.
      Francúzsko stojí v čele výziev adresovaných sýrskemu prezidentovi Bašárovi Asadovi, aby ukončil krvavé zásahy voči svojim odporcom a aby odstúpil. Navyše, v utorok oficiálne zatvorilo svoje veľvyslanectvo v Damasku.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies