Leteckú bombu, ktorú našli v Bratislave, zneškodnili pri Rusovciach

NETKY.SK • 21 Júl 2021, 10:04 • 2 min
Leteckú bombu, ktorú našli v Bratislave,  zneškodnili pri Rusovciach

BRATISLAVA - Leteckú bombu, ktorú našli na stavenisku v centre Bratislavy, po prevezení bezpečne zneškodnili v utorok 20. 7. večer v areáli ministerstva vnútra pri bratislavských Rusovciach.

slovakia

left justify in out

Bombu z bombardovania rafinérie Apollo v roku 1944 našli v utorok ráno počas pyrotechnického prieskumu staveniska na križovatke ulíc Bottova – Chalupkova v centre Bratislavy. Informoval portál spravy.rtvs.sk.

 

img

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Pyrotechnici našli dnes ráno na stavenisku v Bratislave bombu

 

Po nahlásení bomby polícii bolo stavenisko vyprázdnené a polícia z preventívnych dôvodov evakuovala okolie stavby, priľahlé ulice i autobusovú stanicu na Bottovej. V centre Bratislavy sa preto tvorili rozsiahle kolóny. Obmedzená bola aj MHD a regionálna i medzinárodná autobusová doprava.

 

Krízový štáb rozhodol, že bombu treba v utorok popoludní previezť z centra a zneškodniť ju mimo obývaného územia Bratislavy, v areáli ministerstva vnútra pri bratislavských Rusovciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies