Let spoločnosti EgyptAir do New Yorku presmerovali kvôli výhražnému odkazu na toalete!

NETKY.SK • 16 Jún 2013, 10:35 • 2 min
Let spoločnosti EgyptAir do New Yorku presmerovali kvôli výhražnému odkazu na toalete!

LONDÝN - Sobotný let spoločnosti EgyptAir z Káhiry do New Yorku presmerovali na letisko v škótskom Glasgowe po tom, ako jedna z cestujúcich objavila na palube výhražný odkaz. O prípade informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zamestnankyňa BBC Nada Tafiková našla na toalete lietadla odkaz, na ktorom bola hrozba o založení požiaru. "Keď som po troch hodinách letu išla prebaliť svoju dcéru, našla som pri umývadle lístok, na ktorom stálo 'Zapálim toto lietadlo' s číslom sedadla 46D napísanom na lístku," povedala Tafiková, ktorá okamžite oznámila posádke lietadla, čo našla. Trvalo šesť hodín, kým všetkých 326 cestujúcich previezli z lietadla na výsluch. Polícia zatiaľ nikoho nezatkla a pokračuje v hľadaní páchateľa, ktorý poznámku napísal. Zisťuje tiež, aký mohol byť jeho motív a či išlo iba o žart.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies