Let Ryanairu z Londýna do Bratislavy pristál pre poruchu v Berlíne

NETKY.SK • 25 September 2012, 06:58 • 2 min
Let Ryanairu z Londýna do Bratislavy pristál pre poruchu v Berlíne

Let Ryanairu z Londýna do Bratislavy pristál pre poruchu v Berlíne - Doprava Let spoločnosti Ryanair z londýnskeho letiska Stansted do Bratislavy pristál dnes v Berlíne, pretože varovné svetlo v pilotnej kabíne naznačilo možný technický problém . Informov

slovakia

left justify in out

img

Let spoločnosti Ryanair z londýnskeho letiska Stansted do Bratislavy pristál dnes v Berlíne, pretože varovné svetlo v pilotnej kabíne naznačilo "možný technický problém". Informoval o tom hovorca nízkonákladovej leteckej spoločnosti sídliacej v Dubline.
      K incidentu došlo dopoludnia krátko po deviatej hodine. Hovorca uviedol, že všetci cestujúci bezpečne vystúpili a pokračovali v ceste náhradným lietadlom. Ryanair ponúkol dotknutým cestujúcim, ktorým sa predĺžila cesta, "úprimné ospravedlnenie", informovala tlačová agentúra DPA.
      Dnešnému odklonu lietadla do Berlína predchádzala séria podobných incidentov lietadiel tejto spoločnosti v Španielsku, kde neplánované pristátia vyvolali spor s úradmi, či sú lietadlá Ryanairu bezpečné.
      Dňa 16. septembra pristálo neplánovane lietadlo Ryanairu letiace z francúzskeho letiska Beauvais na kanársky ostrov Tenerife v Madride. A v sobotu musel pristáť spoj z britského Bristolu do katalánskeho mesta Reus v Barcelone.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona