Let Barcelona-Düsseldorf sa dnes vyhol Alpám

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 16:01 • 2 min
Let Barcelona-Düsseldorf sa dnes vyhol Alpám

BARCELONA - Lietadlo, ktoré dnes nemecká nízkonákladová spoločnosť Germanwings vypravila z katalánskej Barcelony do Düsseldorfu, letelo po odlišnej trase než zvyčajne.

slovakia

left justify in out

Posádka sa úplne vyhla Alpám, kde sa v utorok zrútil iný airbus tejto spoločnosti letiaci na rovnakej linke, pričom zahynulo všetkých 150 ľudí na jeho palube. Vyplýva to z dát na webovej stránke flightradar24, na ktoré sa odvolala televízia i-Télé. 
     

Už v utorok časť pilotov spoločnosti Germanwings odmietla nastúpiť do práce s odôvodnením, že sú v šoku z tragédie.
     

Spoločnosť Germanwings dnes potvrdila, že musela zrušiť niekoľko letov, pretože posádky oznámili, že v dôsledku straty svojich kolegov nie sú schopné letu.
     

Zrušený bol dnešný let z Düsseldorfu do Barcelony, podobne ako v utorok lety z Düsseldorfu a Stuttgartu. 
     

Výkonný riaditeľ spoločnosti Germanwings Thomas Winkelmann dnes na tlačovej konferencii v Kolíne uviedol, že vedenie má pre ich postoj pochopenie, keďže firma je malá a každý každého pozná. Dodal, že tragédia v Alpách bola pre zamestnancov veľkým šokom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies